Sandalen

Dames Sandalen

Kijk jij ook zo uit naar de zomer? Je kunt er vast van genieten met de collectie sandalen van Disite. Hier vind je een grote collectie sandalen van trendy design tot casual. Voor een wandeling langs het strand, voor een feestje of een diner voor twee, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte sandalen.

Platte sandalen, comfortabel en makkelijk met een vrouwelijk tintje. Daar kun je jouw casual look mee stijlen of je steelt er de show mee op het strand. Ga je voor elegant, een sandaal met een hak zorgt voor een perfecte stijlvolle look. Je nagels gelakt, een bandje om je enkel en sandalen met een hak maken je op en top vrouwelijk. Daar maak je indruk mee op een feestje of bij een diner voor twee.

De collectie sandalen van Disite zijn: elegant, vrouwelijk en stijlvol. Elk model verdient een plek in jou schoenen collectie. Bij Diste koop je jou nieuwe design sandalen voor de mooiste prijs.

Sandalen voor kids

Niets is zo lekker als in de zomer buiten en plezier te maken met je vrienden of je familie. Dat is het fijnste zonder dat je voet opgesloten zitten in dichte schoenen. Daar heb je met sandalen geen last van. Een ander voordeel is dat je sandalen lekker makkelijk kunt aan en uittrekken. Bij Diste hebben we sandalen waar je lekker op kunt lopen en die goed blijven zitten, wat je ook gaat doen.

Denk je bij jezelf dat sandalen niet hip zijn? Dan moet je echt een kijkje nemen in de collectie van Disite. Onze sandalen zitten niet allen lekker maar zier er ook nog eens hip uit. We hebben verschillende design merken in de collectie. Voor de meisjes hebben we sandalen die goed passen onder een jurk of rokje of onder een short. Verschillende kleuren en designs, zodat jouw outfit er altijd goed uitziet en jij de show zult stelen.

Kies een paar sandalen op Disite, daar ga je blij van worden. ….en jou ouders ook, want onze sandalen zijn niet duur.