Over ons

Disite.nl is een echt familiebedrijf. In 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf en vanaf het eerste moment is de motivatie er geweest er een mooi bedrijf van te maken. En gelukkig kunnen we zeggen ; we zijn goed op weg. We zijn trots op ons bedrijf en werken met passie en gedrevenheid om tevreden klanten te realiseren. We leveren merk producten en service van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. We zijn altijd op zoek naar de beste en goedkoopste leveranciers van merk artikelen. Via Disite.nl bieden wij deze aan. We zijn met zijn vieren en ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten die terug komen in onze manier van werken. Graag stellen we ons aan u voor :

Ike Labrie

Ike Labrie

Paulien Labrie

Stan Labrie

Jet Labrie

Jet Labrie

Ike is de fulltimer onder ons die vooral gedreven is in verkopen en ondernemen. Hij zet de lijnen uit en is een harde werker die passie heeft voor hetgeen hij doet. Met Ike kun je goed communiceren en hij doet wat hij beloofd.

Paulien is de regelaar en is vooral goed in administratieve activiteiten. Zij is in het bedrijf gekomen en heeft er vooral veel plezier in om met elkaar dingen uit te zetten en regelzaken op te pakken.

Stan is onze marketingman. Hij is nieuwsgierig en resultaatgericht. Ook hij gaat ervoor en kan zich in een ander verplaatsen zodat de marketing wel goed zit. Hij wordt blij en enthousiast van het marketingvak.

Jet is van de communicatie in ons bedrijf. Zij is een harde werker en vooral gedreven in wat ze doet.  Haar creativiteit zorgt ervoor dat er mooie en passende dingen ontstaan. Uitdagingen zorgen bij haar voor energie en motivatie.

Nieuwsgierig naar ons of onze producten ?
Mail dan naar info@disite.nl of bel naar 06-38420776